Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Nieuws

Alles voor onderwaterfoto- en videografie vind je bij Onderwaterhuis.NL

Op Duikvaker mag Onderwaterhuis.NL natuurlijk niet ontbreken. Alles op het gebied van onderwaterfotografie- en video vind je bij hen in een grote, volle stand direct bij de ingang van Hal 1.

Beursaanbiedingen voor beginners, gevorderden en pro’s

Zoek je een complete set om te starten met onderwaterfotografie? Of heb je al wat ervaring en wil je een stapje verder zetten met een uitgebreidere set? Een flitser toevoegen aan je set? Wil je met je smartphone onder water fotograferen of filmen? Het team van Onderwaterhuis.NL heeft op Duikvaker aanbiedingen met complete sets en alle denkbare uitbreidingen, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Aanbiedingen met actioncamera’s, onderwatercamera’s, externe flitsers, onderwaterhuizen voor smartphones, focuslampen, videolampen, (voorzet)lenzen, trays  & armen, flipadapters, snoots, diffusers. Merken als Olympus, ActionPro, Nauticam, INON, Weefine, AOI, Fantasea, Sea & Sea, Sealife, Backscatter, Ikelite, Bigblue, Gates, Qysea, Chasing en nog veel meer.

Nieuwe producten

Benieuwd naar de nieuwste producten? De nieuwe onderwatermonitor Weefine WED-5, de Backscatter Mini Flash 2, het AOI onderwaterhuis voor de OM-1 en de OM SYSTEM OM-5…allemaal te zien bij de stand van Onderwaterhuis.NL.

Onderwaterdrones

Onderwaterdrones voor onderwaterinspecties, metingen en opsporings- en reddingsacties (SAR). Van eenvoudige compacte drones tot en met industriële ROV’s die kunnen worden uitgebreid met geavanceerde opties zoals een 2D imaging sonar, positioneringssysteem (U-QPS en USBL), grijparm, waterbemonstering, zuurstofgehalte en zoutgehalte meters, metaaldikte meter, PH-sensoren en zelfs een permanente voeding voor continue gebruik (On Shore Power Supply).

Benieuwd? Klik hier om alvast een kijkje te nemen!

Tot Duikvaker!

De winkel in Oud Gastel is op zaterdag 4 februari gesloten. 

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief