Inloggen

Wachtwoord vergeten?

4 Wheel Diving

Bon Bini op Dushi Bonaire! Een ding is zeker – jou wacht een heerlijke Caribische vakantie. Zeker als je met 4 Wheel Diving gaat duiken!

Duik als een local!

Exclusieve duikavonturen. Wil je duiken op plekken die alleen de lokale bevolking kent? Bezoek de duikplekken buiten de officiële kaart, waar Divemasters op hun vrije dagen duiken. Ontdek met 4 WHEEL DIVING afgelegen plaatsen, waar de duikingangen niet zijn gemarkeerd met gele rotsen.

Premium duiktrucks – verken Bonaire veilig en in stijl

De 4 Wheel Diving trucks zijn uniek op Bonaire en beschikken over alle nodige voorzieningen om van jouw kantduikavontuur een unieke ervaring te maken. Noodzuurstofkit, luifel, douche, koelbox, kluis… Verken Bonaire veilig en in stijl.

Privé PADI-cursussen

Met de hoogste trainingsnormen zullen onze instructeurs je helpen vooruitgang te boeken in je carrière als duiker. Start je training, verbeter je vaardigheden of ga nieuwe uitdagingen aan. Het Bonaire Marine National Park is de perfecte plek om je cursussen te volgen, een stabiel klimaat en onovertroffen verbluffende omstandigheden zullen je leren vereenvoudigen en je in staat stellen om het in een rustige en veilige omgeving te doen.

Verhuur van tanks en uitrusting

We hebben alles wat je nodig hebt om je kantduikervaring veilig en comfortabel te maken! Onze verhuurservice biedt hoogwaardige uitrusting en Air / Nitrox-pakketten. Je kunt ook enkele essentiële accessoires huren om een ​​topavontuur te beleven.

Wil jij ook duiken als een local?

Kijk op 4wheeldiving.com

Bonaire Toerisme

Heerlijk! Een vakantie op Bonaire waar je vanaf de kant kunt duiken, met de boot een duiktrip kunt maken, heerlijk kunt snorkelen en kunt freediven! Maar er is nog veel meer te doen op Bonaire. Op de website van Bonaire Toerisme vind je alle informatie over Bonaire voor een afwisselende vakantie.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief