Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Willemien Hoekstra – Proefduik Duikvaker 2013

Datum 02-02-2013
Locatie Duikbassin Dive Company Duikvaker 2013

Echt duiken…. Willemien deed het op Duikvaker. Of ze het leuk vond?

Hallo, ik ben Willemien Hoekstra en ik mocht zaterdagmorgen bij Dive Company een proefduik maken op de duikbeurs om 11.00 uur. We waren precies om half 11 bij Dive Company.

Toen we aankwamen mochten we ons gelijk omkleden. we kregen een echt duikpak van Bare. En een loodgordel met gele staafjes lood. Ook gingen we een duikbril passen. Eerst werd ons gevraagd of we al ervaring hadden, Daarna werd ons uitgelegd wat we nog niet zo goed wisten en mochten we nog vragen stellen. Vervolgens mochten we het water in met begeleiders. We werden geholpen met het opdoen van de duikflessen en deden we wat oefeningen zoals: koprol, en de handstand toen we dat gedaan hadden gingen we proberen om op twee vingers door het zwemband te gaan, ook mochten we met onderwaterscooters dat was heel leuk ik vond het wel heel jammer dat we moesten stoppen het was zo leuk dat ik zo wel de hele dag in het zwembad onderwater had willen blijven. Ik wil de duikleraar en de begeleiders bedanken voor de top duik die ik onderwater mocht doen

Duikvaker-Duikreportwedstrijd

Deze reportage is geschreven in het kader van de Duikvaker Duikreport-wedstrijd.  De winnaar krijgt de super robuuste Olympus Tough TG-820. Met eigenschappen als waterdicht, schokbestendig en vriesvast het ideale maatje voor de Duikreporter. Wil jij ook kans maken op deze camera, lever dan uiterlijk zondag 10 februari 2013 jouwtekst, foto’s, een filmpje of een combi daarvan in.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief