Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Proefduik!

Datum 02-02-2013
Locatie Duikvaker 2013 Houten

Gert-Jan van 11 maakte op Duikvaker een proefduik in het grote waterbassin. Gaaf toch?

Voor duikvaker hadden we ons van te voren aangemeld. We kregen dit antwoord: Best Gert-Jan Hoekstra, bedankt voor je aanmelding voor de gratis proefduikvaker 2013. Je hebt via ons formulier aangegeven een proefduik te willen maken op zaterdag om 11.00 uur. Veel plezier tijdens je eerste duik!
Nou zaterdag was ik bij EXPO in Houten. We liepen gelijk naar hal 3 waar het water basin was van Dive Company. Naast de gave onderwaterscooters van Bonex.

We kregen eerst uitleg over hoe we het doen gingen. Met vragen begonnen we. Vervolgens kregen we uitleg over duiktekens met je hand en hoe het ging gebeuren. De leraar vroeg of we wel eens vaker geduikt hadden. Vervolgens werd uitgelegt hoe we tekens doen moesten. Wat oke betekende en ‘daar is een schildpad’. Toen mochten we het water in, we kregen lood maar ik zonk niet goed toen kreeg ik 4 kilo lood er bij dat hielp. Ik vond het echt te gek dat we dit mochten doen. We mochten ook met waterscooters dat was ook leuk. Toen was de tijd al om dat vond ik niet zo erg leuk. Maar we hadden ook een duur duikpak geleend van u. Toen moesten we omkleden toen gingen we over de beurs toen kregen we een t-shirt van een meneer van SSI met een grote zeester op de achterkant. Van scuba rangers. Toen hebben we gegeten en nog wat rond gekeken op de beurs. Daar kregen we veel spullen stickers en pennen, knoopjes, sleutelhangers, bijleger voor je boek en snoep. Ook bij de Marine was het gaaf. Ik mocht even in de deco tank. Er was ook een bed in. We hebben het echt naar ons zin gehad, ik wil jullie bedanken voor alles ook de genen die ons het duiken gaven hartelijk bedankt voor alles.Ik hoop dat we volgend jaar weer naar de Duikvaker gaan.

Duikvaker-Duikreportwedstrijd

Deze reportage is geschreven in het kader van de Duikvaker Duikreport-wedstrijd.  De winnaar krijgt de super robuuste Olympus Tough TG-820. Met eigenschappen als waterdicht, schokbestendig en vriesvast het ideale maatje voor de Duikreporter. Wil jij ook kans maken op deze camera, lever dan uiterlijk zondag 10 februari 2013 jouw tekst, foto’s, een filmpje of een combi daarvan in.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief