Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

De droogpakken van 2018 in beeld

Zo’n 90 droogpakken op een rijtje! Dit zijn de pakken die in 2018 in de duikwinkels hangen.

<<Het droogpakoverzicht van 2019 staat nu online. Klik hier!>>

 

Ook dit jaar hebben wij fabrikanten en distributeurs gevraagd welke modellen droogpakken ze in 2018 voor je hebben. Zij presenteren de pakken die je komend jaar bij de duikwinkels in de rekken vindt.

De informatie die bij elk droogpak staat vermeld, is verstrekt door de fabrikant of distributeur zelf. Wij geven geen waarde-oordeel. Overigens, als een merk er niet bij staat, wil dat niet zeggen dat het geen droogpakken heeft: in dat geval hebben we van de fabrikant/distributeur geen info ontvangen. De duikwinkel bij jou in de buurt kan je altijd up-to-date informatie geven.

Hoe presenteren we de pakken? Ook nu hebben we gekozen voor alfabetische volgorde op model. Prijzen noemen we niet, wel de prijsklasse:

Prijscategorie druppelA   Adviesverkoopprijs tot 999 euro

Prijscategorie druppelB   Adviesverkoopprijs tussen 1000 en 1499 euro

Prijscategorie druppelC   Adviesverkoopprijs vanaf 1500 euro

Bij pakken die nieuw in het overzicht zijn, nieuw op de markt komen of vernieuwd zijn, wordt dit aangegeven met NEW-bug_NIEUW.

Als je bij een pak één van deze logo’s tegenkomt, wil dat zeggen dat je voor het desbetreffende droogpak en accessoires bij dit duikcentrum terecht kunt. De medewerkers zullen je graag vakkundig advies geven en samen met jou kijken welk pak past bij jou en de duiken die je maakt.


Prijscategorie druppelC30/30TM Select
DUI

Droog duiken in tropische wateren? Maak gebruik van de voordelen van een droogpak en duik langer, comfortabeler en profiteer optimaal van de trim- en drijfvermogenvoordelen. Met dit superlichte droogpak gemaakt van een ademende stof kan het allemaal. Completeer het pak met een keuze aan pockets, Turbo Soles/Rockboots of indien gewenst enkelseals, en tenslotte ZipSeals (latex of siliconen) of aangelijmde seals. 15 Herenmaten en 18 Ddamesmaten, of maatwerk met een snit naar keuze.

Meer over DUI 30/30 Select…

De 30/30 Select van DUI is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelB
Abyss Dry
Beuchat

De Abyss Dry is vervaardigd van hoogwaardig, heavy duty trilaminaat. Met extra lange metalen BDM diagonale frontrits, telescopisch bovenstuk, latex nekseal en latex polsseals en neopreen laarzen. Ontworpen voor intensief gebruik door de veeleisende sportduiker die niet alleen optimaal comfort wil maar ook wil duiken in stijl. Inclusief benodigde accessoires en omkleedzeiltje.

 Meer over Beuchat Abyss Dry…

 


Prijscategorie druppelB
Aqua Trek 1
Bare

Het Aqua Trek 1 droogpak is gemaakt van het exclusief voor Bare ontwikkelde 4-laags Cordura Nylon Oxford materiaal. Duurzaam, ademend en lichter dan traditionele trilaminaten. Met Bare Tech Boots en Low-profile lichtgewicht YKK kunststof droogpakrits. 2 mm nylon/smoothskin warme kraag met ventilatieopening in de nek voor een verbeterde afdichting met de BARE cap. de Aqua Trek is er klaar voor, ongeacht waar je avontuur je naartoe brengt.

 Meer over Aqua Trek 1 van Bare…

 

De Aqua Trek I van Bare is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCArc Tec 3.0
Camaro

Uiterst comfortabel en licht droogpak van ademend, 3-laags 4 kanten op elastisch trilaminaat. De Arctec 3.0 is voorzien van een 360graden rits om de middel, die zelfs met handschoenen aan zelf goed is te bedienen. De Suspend-X strap voorkomt dat het pak afzakt. Standaard uitgevoerd met latex seals en titanium gecoate nekseal. Standaard geleverd met 1 pocket. Optioneel: extra pocket, XXL pocket, vaste of losse cap, sokken of schoenen, drooghandschoenen en neopreen warmtecovers op de seals. Erg compact van formaat als pak is opgevouwen. Leverbaar in 15 herenmaten en in 10 damesmaten. Confectiematen kunnen aangepast worden naar half maatwerk. Ook is volledig maatwerk mogelijk. Op alle Camaro pakken zit 3 jaar kosteloze reparatieservice bij storingen en problemen. De herenuitvoering is zwart met blauwe logo’s en voor de dames zwart met roze logo’s.

Meer over Camaro Arc Tec 3.0…


Prijscategorie druppelAArctic 320 BS
Arctic Diving

Droogpakken 2016Het Artic 320 BS lichtgewicht droogpak is gemaakt van trilaminaat Ferguson 320gr. polyester/butyl. Compleet uitgerust voor de technische en/of grotduiker en ideaal voor de reizende duiker. Geleverd met metalen of kunststof T-Zipp rits en ritsbescherming, 2 BS pockets met bungee koord, bretels, latex polsseals en neckseal met neopreen bescherming, telescopische romp en neopreen sokken. (Flex soles optioneel) Incl.functionele opbergtas, ritsenwas, inflatorslang en 6mm kap. De overlay is in 7 kleuren leverbaar. Pak wordt gratis op maat gemaakt.


Prijscategorie druppelAArctic 450 BS

Arctic Diving

Droogpakken 2016Het Artic 450 BS droogpak is gemaakt van trilaminaat Ferguson 410, 450gr. polyester/butyl. Uitgerust met frontzipper voor de veelzijdige duiker. Geleverd met metalen of kunststof T-Zipp rits en ritsbescherming, 2 BS pockets met bungee koord, bretels, latex polsseals en neckseal met neopreen bescherming, telescopische romp en neopreen sokken. (Flex soles optioneel) Incl. opbergtas, ritsenwas, inflatorslang en 6mm kap. De overlay is in 7 kleuren leverbaar. Opties aanwezig om pak te upgraden naar EX uitvoering. Perfecte pasvorm doordat het pak gratis op maat gemaakt wordt.

Prijscategorie druppelBArctic 450 EX
Arctic Diving

Droogpakken 2016Het Artic 450 EX droogpak is het complete droogpak met frontzipper voor de alles eisende droogpak duiker.  Geleverd met metalen of kunststof T-Zipp rits en ritsbescherming, 2 EX pockets met bungee koord, bretels, latex polsseals, latex of neopreen neckseal met neopreen bescherming, telescopische romp en flex soles. Verstevigd op zitvlak, kruis, arm, been en kuit gedeelte. Optioneel is neck en polsseals in  verwisselbare silicone uitvoering. Incl. opbergtas, ritsenwas, inflatorslang en 6mm kap. De overlay is in 7 kleuren leverbaar. Perfecte pasvorm doordat het pak gratis op maat gemaakt wordt.


Prijscategorie druppelCArgonaut 2.0 Flex  

Fourth Element

De Argonaut 2.0 Flex is gemaakt van het sterke Flex-trilaminaat. Het is dan ook een buitengewoon sterk pak van robuust materiaal met een flexibele butyl-laag – de ideale balans tussen duurzaam en comfortabel. Natuurlijk is de pasvorm uniek – de maten worden immers uitermate precies opgenomen met het behulp van het BIOMAP®-systeem. Verkrijgbaar in dames- en herenmaten.

Meer over Argonaut 2.0 Flex van Fourth Element…


Prijscategorie druppelCArgonaut 2.0 Stealth

Fourth Element

De Argonaut 2.0 Stealth is in zijn geheel gemaakt van Stealth-materiaal en dat levert tussen een uitermate rekbaar, lichtgewicht en tegelijk sterk droogpak op. Tegelijk biedt het een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid en natuurlijk is de pasvorm uniek – de maten worden immers uitermate precies opgenomen met het behulp van het BIOMAP®-systeem. Verkrijgbaar in dames- en herenmaten.

Meer over de Argonaut 2.0 Stealth van Fourth Element…


Prijscategorie druppelCArgonaut 2.0 Stealth Hybrid

Fourth Element

De Argonaut 2.0 Stealth Hybrid heeft een sterke constructie en geeft je alle bewegingsvrijheid. Voor de romp en mouwen is gebruikgemaakt van Stealth-materiaal, het onderlichaam is gemaakt van Flex-trilaminaat. Een gestroomlijnd en daardoor lichter pak met een unieke pasvorm – de maten worden uitermate precies opgenomen met het behulp van het BIOMAP®-systeem. In dames- en herenmaten verkrijgbaar.

Meer over de Argonaut 2.0 Stealth Hybrid van Fourth Element…

ursuit-bds-kevlarPrijscategorie druppelCBDS Kevlar
Ursuit

De Heavy Light BDS Kevlar (ademend duikpak) is speciaal ontwikkeld voor veeleisende oppervlakteredding, professioneel en technisch duiken. Het materiaal is een trilaminaat stof en met Kevlar verstevigd. Het is
extreem licht en ademend, eigenschappen die bijdragen aan het comfort van de gebruiker.

Meer over BDS Kevlar van Ursuit…

Prijscategorie druppelCBritannic MK2 telescopic
Otter

Dit pak is gemaakt voor de veeleisende duiker en is vervaardigd van armour skin trilaminaat dat uiterst robuust is. Door het telescopische systeem is het aan- en uittrekken van het pak super eenvoudig geworden. Leverbaar met sokken en rock boots of laarzen. Ook op maat verkrijgbaar.

Meer over Britannic MK2 van Otter…

 

Prijscategorie druppelCBritannic MK2 LADY telescopic
Otter

Dit pak is gemaakt voor de vrouwelijke veeleisende duiker en is vervaardigd van armour skin trilaminaat dat uiterst robuust is. Door het telescopische systeem is het aan- en uittrekken van het pak super eenvoudig geworden. Leverbaar met sokken en rock boots of laarzen. Ook op maat verkrijgbaar.

Meer over Britannic MK2 Lady van Otter…


Prijscategorie druppelCBTR500
Hollis

Het BTR-500 droogpak is gemaakt van ons nieuwste Butyl Trilaminaat Ripstop-materiaal en is een lichtgewicht en tegelijk zeer sterk droogpak. Dankzij de uitwendige voering van High Decitex Nylon 6.6 Ripstop is het pak uitermate slijtvast en kan het eenvoudig schoongehouden worden. Inwendig is het pak gevoerd met een gepatenteerde coating, waardoor water geen kans krijgt en eventuele reparaties aanvoudig uit te voeren zijn. Nog rekbaarder en nog elastischer.

Meer over de Hollis BTR500…


Prijscategorie druppelBCD4 Pro Dry
Bare

Een 4 mm high-performance compressed neopreen droogpak voorzien van kevlar kniestukken, neopreen nekseal en latex bottleneck polsseals. De Bare CD4 biedt een perfecte combinatie van robuuste kracht en comfort voor zowel man als vrouw. Standaard wordt de Bare CD4 geleverd met middendrukslang, cap en droogpaktas.

Meer over Bare CD4 Pro Dry…


Prijscategorie druppelCCF 200 Extreme Select

DUI

Ruim twintig jaar geleden ontdekte DUI een methode om neopreen te comprimeren onder invloed van druk, temperatuur en tijd. Het resultaat is een dun, flexibel en extreem duurzaam droogpak. Het enige pak op de markt van ècht Crushed Neopreen, bedoeld voor duikers die een nagenoeg onverwoestbaar pak zoeken maar geen comprimeerbaar materiaal willen, zoals dat het geval is bij andere neopreen droogpakken. Uitgevoerd als de andere DUI Extreme pakken, unisex in 15 maten of volledig maatwerk.

Meer over DUI CF 200 Extreme Select…

De DUI CF 200 is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCCordura
Ursuit

ursuit-corduraHet Ursuit Cordura pak is ontwikkeld voor veeleisende wrak- en technische duiken waarbij duurzaamheid van het pak uiterst belangrijk is. Het Cordura-gevoerde trilaminaat is een klasse apart als je kijkt naar zijn weerstand tegen slijtage, scheuren en gaten. De Ursuit Cordura is leverbaar met frontrits of met rugrits.

Meer over de Cordura van Ursuit…


Prijscategorie druppelCCordura RedQ
Ursuit
Het Ursuit ursuit-cordura-redqCordura RedQ pak is ontwikkeld voor veeleisende reddingsduikers en oppervlakte-reddingswerk, waar zichtbaarheid van levensbelang is. Dankzij het materiaal is het pak zeer duurzaam en goed zichtbaar, daarom is de Ursuit Cordura RedQ de keuze van vele wrakduikers en technische duikers.

Meer over de Cordura RedQ van Ursuit…

De Cordura RedQ van Ursuit is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelBCortex Red Edition
Northern Diver

De legendarische Northern Diver Cortex is terug, nu met nieuw design! De Cortex Red Edition is gemaakt van extreem robuust Cordura voor de veeleisende wrakduiker. De kruiszone is nadenvrij en extra verstevigd. Daarnaast is het pak voorzien van oversized kevlar kniestukken en een hoogwaardige BDM rugrits met een beschermde ritsflap. Er is gebruikgemaakt van superzacht neopreen voor nek- en polsseals. Ook heeft het pak grote cargo-pockets met rits.


Meer over de Cortex Red Edition van Northern Diver…

Prijscategorie druppelCCX400
Black Pearl

De CX400 (cave extreme) is een trilaminaat droogpak voor de veeleisende technische duiker met extra cordura versterkingen. Het is een uiterst soepel en sterk pak dat steeds voorzien is van 2 pockets op de dijen met (expandable zonder meerprijs).  Neckseal is latex of neoprene. Si-tech verwisselbare siliconen seal als optie. Neoprenen sokken en latex polsseals.  Ook kan gekozen worden voor het Black Pearl polsseal-ringsysteem dat toelaat zowel latex, siliconen of drooghandschoenen te monteren (niet merkgebonden).

Meer over Black Pearl CX400…


Prijscategorie druppelCD1 Hybrid ISS

Waterproof

Trilaminaat droogpak voor technische, beroeps- en reddingsduikers met gepatenteerde technologie met 3D-uitvoering en geïntegreerde siliconen seals. Rugrits en schoenen met Kevlar-versteviging. Met twee uitvouwbare zakken en H1-kap met HAVS-technologie.

Meer over Waterproof D1 Hybrid ISS…

De D1 Hybrid ISS van Waterproof is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelBD6 Lite
Waterproof

Een lichtere uitvoering van de D7 Pro ISS, een goede keuze voor op reis of recreatief duiken. Trilaminaat droogpak met 150g butyl coating. Met nieuwe Xlite FlexBoot en TZIP-rits. Met latex seals, WarmNeck, bretels, telescopisch torso, kruisband en meer. Met versteviging op de kwetsbare delen.

Meer over Waterproof D6 Lite…

De D6 Lite van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelAD6 Pro Dry

Bare

De Bare D6 Pro Dry met rugrits is jaren lang een maatstaf voor zowel sportduikers als commerciële duikers. Met 6mm robuust, warm en veerkrachtige neopreen, is dit pak het helemaal.  Zo is elk Bare droogpak geproduceerd met NST (No Stitch Technology) want geen gaatjes is minder kans op lekkage. Verkrijgbaar in maar liefst 16 maten. Standaard geleverd met middendrukslang, cap en droogpaktas.

Meer over Bare D6 Pro Dry


Prijscategorie druppelCD7 Pro ISS

Waterproof

Trilaminaat droogpak voor technische, beroeps- en reddingsduikers  met geïntegreerde siliconen seals en Zoller kevlar kniestukken. Frontrits en schoenen met Kevlar-versteviging. Met twee uitvouwbare zakken en H1-kap met HAVS-technologie.

Meer over D7 Pro ISS van Waterproof…

De D7 Pro ISS van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCD7 Pro Cordura ISS
Waterproof

Hi-end droogpak van Cordura met frontrits en geïntegreerde siliconen seals. Dé keuze voor technische en gevorderde duikers, maar zeker ook voor de recreatieve duiker die kwaliteit en stijl weet te waarderen en in elke duikomgeving de beste bescherming wenst. Met schoenen met Kevlar-versteviging en twee uitvouwbare zakken.

Meer over Waterproof D7 Pro Cordura ISS…

De D7 Pro Cordura ISS van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelBD9 Breathable
Waterproof

Droogpakken 2016

Lichtgewicht ademend Quad-Lam droogpak met frontrits. De keuze voor wie licht wil reizen, voor tropisch duiken en droog snorkelen. Goed opvouwbaar en makkelijk mee te nemen. Het weegt slechts 2 kg (inclusief de ventielen). Met ultrasoon gelast sokken en telescopisch torso. Comfortabele fit.

Meer over Waterproof D9…

De D9 Breathable van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelBD9X
Waterproof

Een pak gebaseerd op het Ultra Light D9 Drysuit Concept van Waterproof en geschikt voor de serieuze duiker en beroepsduiker. Bijzonder sterk, ademend, gelamineerd materiaal, dat ook wordt gebruikt voor militaire pakken, met extra versteviging van de ellebogen tot de nieuwe Zip-Off manchetten, die geschikt zijn voor gebruik van droge handschoenen, en op knieën en onderrug. XLite Soft-laarzen. En nog altijd een lichtgewicht pak dat net iets meer weegt dan de standaard D9.

Meer over de Waterproof D9X…

De D9X van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelBD10 Pro

Waterproof

Droogpak van 3,5 mm microcelneopreen met SD Toughtex-voering. Het pak is getest onder de zwaarste omstandigheden en is het product van alle knowhow en ervaring die Waterproof in 25 jaar tijd tijdens duiken rond de noord- en zuidpool heeft opgedaan. Met versteviging op de kwetsbare delen.

Meer over Waterproof D10…

De D10 Pro van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelAD70 SC

Waterproof

Het ultieme droogpak voor duikscholen en verhuurbedrijven. Een basic, sterk en betaalbaar  droogpak van 3,5 mm neopreen, de perfecte keuze voor beginnende duikers en duikers die overstappen op droogduiken. Met de kwaliteit die je van Waterproof mag verwachten.

Meer over Waterproof D70 SC…

De D70 SC van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelBDefinition Dry

Scubapro

De nieuwe Definition Dry is speciaal ontwikkeld voor ervaren duikers die een goed trilaminaat droogpak in het middensegment zoeken. De naden zijn gestikt, verlijmd en vervolgens afgetapet zodat het pak in koud water standhoudt. De Definition Dry, die tegen een stootje kan, is licht van gewicht en heeft een comfortabele, gestroomlijnde pasvorm. De Definition Dry is een pak in het middensegment waar u op kunt rekenen.

Meer over de Definition Dry van Scubapro…

Prijscategorie druppelADesert
Cressi

Desert is gemaakt van 4 mm high density-compressed neopreen en voorzien van liquid seals over alle naden om extra duurzaamheid te creëren. De polsen en nek zijn van Hi-Stretch neopreen en zorgen voor een hoog draagcomfort en extra warmte bij hals en pols. Vaste sokken voor minimaal positief drijfvermogen. Bretels, meegeleverde kap en een ruime pocket maken het pak compleet. Ook verkrijgbaar in dames pasvorm. Niet verkrijgbaar in online winkels.

Meer over Cressi Desert…


Prijscategorie druppelADivemaster Evolution
Northern Diver

De Divemaster-serie van Norhern Diver is reeds lang op de markt en uitermate populair. Het pak dankt zijn naamsbekendheid aan het comfort, gebruikersgemak en de ongeëvenaarde pasvorm. Gemaakt van superflex 4 mm compressed neopreen trekt het pak gemakkelijk aan en uit. De Kevlar kniestukken zijn voorzien van radar en licht reflecterende strips voor extra veiligheid en slijtvastheid.

Meer over Northern Diver Divemaster Evolution…


Drytec Lite
Camaro

Stijlvol en duurzaam droogpak, gemaakt van ademend, 3-laags 4 kanten op elastisch trilaminaat. De diagonale rits geeft een makkelijke in- en uitstap van het pak en laat zich prima bedienen in alle omstandigheden. De Suspend-X strap voorkomt dat het pak afzakt. Het pak wordt standaard zonder pocket en inflatorslang geleverd. In basis uitgevoerd met latex seals en titanium gecoate nek seal. Optioneel kan gekozen worden voor: neopreen polsseals of latex nekseal, 1 of 2 pockets, XXL pocket, vaste of losse cap, sokken of schoenen, drooghandschoenen, en neopreen warmte covers op de seals. Erg compact van formaat als het pak is opgevouwen. Het pak is in leverbaar in 15 herenmaten en in 10 damesmaten. Confectiematen kunnen aangepast worden naar half maatwerk. Ook is volledig maatwerk mogelijk. p alle Camaro pakken zit 3 jaar kosteloze reparatieservice bij storingen en problemen. De herenuitvoering is zwart met gele logo’s, voor de dames zwart met roze logo’s.

Meer over de Drytec Lite van Camaro…


Prijscategorie druppelANEW-bug_NIEUWDS1 front zip
Typhoon

De Typhoon DS1 frontzip is het nieuwe ‘limited edition 70th anniversary’ droogpak, een eerbetoon aan het eerste trilaminaat droogpak dat door Typhoon wed geproduceerd. De DS1 is daarom voorzien van alle originele logo’s van 70 jaar terug. Het pak is gemaakt van Typhoon’s TX6 materiaal en heeft dubbel getapete naden. Standaard met heavy duty latex nek- en polsseals en  neopreen sokken. De 2 grote pockets hebben dubbele compartimenten, interne D-ringen en bungees. Met YKK  kunststof rits vanwege het lagere gewicht en verbeterde flexibiliteit.

Meer over Typhoon DS1 front zip…

Prijscategorie druppelCDX-300X
Hollis

Het Hollis DX300-X droogpak werd ontworpen door en voor technische duikers. Gepatenteerd BIAS-model met telescopisch bovendeel voor optimale bewegingsvrijheid én betere pasvorm. Vlakke naden, innovatieve, flexibele Ti-ZIP, SiTech Neck Tite-systeem, zakken op benen en dubbele kniestukken. Heren- en damesmodellen.

Meer info over Hollis DX-300X…

Prijscategorie druppelCE.Lite
Santi

Het Santi E.Lite droogpak is gemaakt van RipStop Nylon/Butyleen/Polyester (gewicht 4,5 kg) en uitgerust met alle opties voor professioneel, technisch/grotduiken. Standaard geleverd met kunststof YKK rits met ritsbescherming, 2 pockets met bungeekoord, bretels (met een handig opbergvak), heavy duty latex polsseals/nekseal met neopreen bescherming, kevlar kniestukken, telescopische romp en flexsoles, incl. luxe opbergtas, onderhoudsset, inflatorslang, 6mm neopreen cap. Beschikbaar in 16 standaardmaten of op maat. Kleuropties onderarmen: Rood/Blauw.

Meer over Santi E.Lite…

De E.Lite van Santi is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCE.MOTION
Santi

FEEL FREE met SANTI’s nieuwste droogpak: E.Motion gemaakt van lichtgewicht Ripstop Nylon/Butyleen/Polyester (gewicht 3,2 kg!). Dit soepel geweven tri-laminaat zorgt samen met uitgekiende pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid. Standaard met YKK rits met ritsbescherming, innovatief verstevigd kruisstuk, kevlar kniestukken, 2 pockets, bretels, heavy duty latex polsseals/nekseal met neopreen bescherming, flexsoles, incl. opbergtas, onderhoudsset, inflatorslang, 6mm neopreen cap. 16 standaardmaten of op maat. Kleuropties: Rood/Blauw.

Meer over Santi E.motion…

De E.motion van Santi is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCE.motion Ladies First
Santi

Santi heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten in de ontwikkeling van maatvoering voor dames droogpakken met als resultaat een speciaal voor dames ontwikkelde LadiesFirst lijn: een lichtgewicht (3,2 kg) E.Motion droogpak, geleverd in 3 kleuropties: pink, lime, grijs. Het droogpak volgt mooi de damescontouren. Zo garandeert SANTI maximale bewegingsvrijheid ook voor dames. Alles wordt geleverd in een speciale LadiesFirst tas met LadiesFirst beanie, natuurlijk met onderhoudsset, cap en inflatorslang. Beschikbaar in 14 standaard damesmaten en op maat.

Meer info over Santi Ladies First…

De E.motion Ladies First van Santi is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCE.motion Plus Men
Santi
De E.Motion Plus is de ultieme en optimale combinatie van flexibiliteit en lichtgewicht van de E.Motion (bovenkant droogpak en voorkant broek) en de exclusieve duurzaamheid en comfort van de E.Lite.(achterkant broek, kruisstuk, onderkant broek, ellebogen, onderkant buik en onderkant rug). Te gebruiken voor zowel recreatieve als technische duiken. Met Santi Smart seals en zachte flexibele ringen en YKK Aquaseal rits. Diverse kleurcombinaties: Diverse kleurcombinaties: grijs, zilver of rood/zwart/grijs. 2 grote en solide zakken met bungee, beide voorzien van een extra vakje met rits. Standaard met flexsoles.

Meer info over Santi E-motion Plus…

De E.motion Plus van Santi is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCNEW-bug_NIEUWE.motion Plus Ladies
Santi
De E.Motion Plus is de ultieme en optimale combinatie van flexibiliteit en lichtgewicht van de E.Motion (bovenkant droogpak en voorkant broek) en de exclusieve duurzaamheid en comfort van de E.Lite (achterkant broek, kruisstuk, onderkant broek, ellebogen, onderkant buik en onderkant rug). Te gebruiken voor zowel recreatieve als technische duiken. Met Santi Smart seals en zachte flexibele ringen en YKK Aquaseal rits. Diverse kleurcombinaties: grijs, zilver of rood/zwart/grijs met als extra de pocket en piping (op de arm) in lime, pink of grijs. 2 grote en solide zakken met bungee, beide voorzien van een extra vakje met rits. Standaard met flexsoles.

Meer info over Santi E-motion Plus…


Prijscategorie druppelB
ESPACE
Santi

Het droogpak Enduro Space (ESpace) is gemaakt van het lichte maar extreem duurzame nylon/butyleen/polyester (gewicht 4kg). De snit in combinatie met het telescopische torso geeft enorme bewegingsvrijheid. Standaard met kunststof YKK rits, 2 pockets, neopreen schoenen, bretels (met handig opbergvak), heavy duty latex polsseals/nekseal, onderhoudsset, opbergtas, inflatorslang, 6mm neopreen cap. Beschikbaar in 16 standaardmaten of op maat. Opties: kevlar kniestukken, kleur (rood/blauw), flexsoles.

Meer over Santi Espace… 


Prijscategorie druppelCEssential E400
Black Pearl

De Essential is een trilaminaat droogpak voor de veeleisende duiker (2 uitvoeringen:dikte 300 of 400 gr). Het is een uiterst soepel en sterk pak dat steeds voorzien is van 2 pockets op de dijen met (expandable zonder meerprijs).  Neckseal is latex of neoprene. Si-tech verwisselbare siliconen seal als optie. Neoprenen sokken en latex polsseals. Ook kan gekozen worden voor het BlackPearl polsseal-ringsysteem dat toelaat zowel latex, siliconen of drooghandschoenen te monteren (niet merkgebonden).

Meer over Black Pearl Essential E400…

Prijscategorie druppelAEverdry 4.0
Scubapro

Het droogpak van compressed neopreen uit het topsegment biedt nog altijd de gestroomlijnde pasvorm, het comfort en de flexibiliteit van een natpak met de thermische eigenschappen en waterdichtheid van een droogpak. Maar voor deze nieuwe uitvoering zijn de schouder- en kniestukken verbeterd, heeft het pak een nieuwe pluche voering gekregen, zijn de polsseals gemaakt van gladder materiaal, zijn blauwe bretels toegevoegd. Het ideale pak voor iedereen.

Meer over de Everdry 4.0 van Scubapro…

Everdry4 Pro
Scubapro

Dit droogpak is ontwikkeld voor militaire, beroeps- en technische duikers en iedereen die een pak nodig heeft dat zware duiken aankan. Voor de buitenzijde is gebruikgemaakt van een heavyduty slijtvaste grijze bovenlaag met op de schouders en knieën versteviging van glad slijtvast zwart materiaal. Deze Pro uitvoering is met Diamond Span gevoerd. Dit droogpak is gemaakt voor comfort en warmte, maar vooral ook om lang mee te gaan.

Meer over de Everdry4 Pro van Scubapro…

Evertech Dry Breathable
Scubapro

De Evertech Dry Breathable is een eersteklas ademend trilaminaat droogpak voor gevorderde duikers. Het trilaminaat bestaat uit een nylon, PU en nogmaals een nylon laag, waardoor vocht wel eruit kan, maar niet erin komt. Met gestikte en dubbel afgetapete naden, diagonale waterdichte frontrits,  handig Si-Tech ringsysteem, hoogwaardige Si-Tech ventielen, twee grote zakken,  lichtgewicht vaste schoenen en blauwe bretels. In dit pak blijft u onder alle omstandigheden warm, droog en comfortabel.

Meer over de Evertech Dry Breathable van Scubapro…


EX2

Waterproof

De EX2 heeft zijn oorsprong in Waterproofs militaire lijn met ademende droogpakken die speciaal werden ontwikkeld voor de mariniers. Voor hen is essentieel dat ze zich vrij kunnen bewegen, het pak niet te zwaar is en het materiaal ademt. In dit pak kun je onder water net zo goed uit de voeten als boven water. De EX2 is iets kwetsbaarder dan de butyl pakken van Waterproof, maar als je niet in extreme situaties duikt en comfort en flexibiliteit belangrijk vindt, dan is dit pak een goede keuze!

Meer over de EX2 van Waterproof…

De EX2 van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelAExodry 4.0
Scubapro

Een uniek ontwerp voor een droogpak – de premium-plus Exodry combineert 4 mm neopreen met hoge dichtheid met latex pols- en halsseals. Het pak heeft een minimaal drijfvermogen, biedt maximale bewegingsvrijheid en wordt geleverd met nieuwe schouder- en kniestukken, een nieuwe voering van pluche en een heavyduty metalen rits. De nieuwe semi-harde schoenen met hielbandblokkering en klittenband voorkomt dat er lucht in de schoenen komt wanneer u ondersteboven hangt.

Meer over Scubapro ExoDry 4.0…


Prijscategorie druppelBExtreme 

Procean

Het Extreme droogpak is gemaakt van large diamant Trilaminaat en Cordura 2e laag. Standaard is het pak uitgevoerd met latex manchetten, YKK droogrits en ritsbescherming met YKK rits. Het pak heeft een telescopisch torso, heavy duty schoenen, 2 zakken, dubbele kniestukken. Het pak wordt standaard geleverd met Si-tech ventielen, losse 6mm kap, droogpaktas, wax en slang. Ook dit pak kan naar uw wensen en/of maten gemaakt worden. De standaard maten uit voorraad leverbaar zijn  S, M, ML, L, XL, 2XL, 3XL.

Meer over Procean Extreme…


Prijscategorie druppelBExtreme Light 

Procean

procean_2016_extreme-lightHet Extreme droogpak! Gemaakt van Superlight Ribstop trilamilnaat (bovenstuk en benen) met Cordura 2e laag. Supersterk maar toch soepel! Standaard met een telescopisch torso, voorrits YKK voorrits, 2 grote cargozakken met drainage, bungee en D-ringen, Procean bretels met zakje, 2e laag Cordura kniestukken – HD of Flex schoenen of neopreen sokken. Standaard met Si-tech ventielen, slang, kap, wax en droogpaktas! Droogpakken worden gefabriceerd in Europa en kunnen ook naar jouw wensen of maten worden gemaakt.

Meer over Procean Extreme Light…


Prijscategorie druppelBExtreme Plus 

Procean
procean_2016_extremeplus_01Het Extreme droogpak! Gemaakt van Nylon Ribstop Small Diamond trilamilnaat (bovenstuk) en polyester trilaminaat (benen) met Cordura 2e laag. Supersterk maar toch soepel! Standaard met een telescopisch torso, voorrits YKK voorrits, quick cuffes Antares, 2 grote cargozakken met drainage, bungee en D-ringen, Procean bretels met zakje, 2e laag Cordura kniestukken – HD of Flex schoenen of neopreen sokken. Standaard met Si-tech ventielen, slang, kap, wax en droogpaktas! Droogpakken worden gefabriceerd in Europa en kunnen ook naar jouw wensen of maten worden gemaakt.

Meer over Procean Extreme Plus…


Prijscategorie druppelCFLX Extreme Select

DUI

Lichtgewicht maar duurzaam: de FLX Extreme is een compleet nieuwe combinatie van DUI’s populairste kenmerken: perfecte pasvorm, uitzonderlijk draagcomfort en optimale duurzaamheid. Voorzien van gepatenteerde ZipSeals, optioneel in Siliconen. Kleur- en materiaalkeuze voor de overlay, luxe pockets, RockBoots of Turbo Soles. Standaardmaten (15 Heren en 18 Dames) en maatwerk met een snit naar keuze: slim fit, regular of loose fit.

Meer over FLX Extreme Select…

De DUI FLX Extreme Select is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCFusion KVR1 met Aircore

Apeks

Breng je duiken op het volgende plan met de Apeks Fusion KVR1 met Aircore, een droogpak dat is opgewassen tegen de duikomgeving die je verkent. Met een beschermende, buitengewoon sterkte buitenlaag en ademend Aircore aan de binnenkant. In dit droogpak blijf je nog langer comfortabel. Met diep zakken op het bovenbeen, een bevestigingssysteem voor droge handschoenen en optioneel een p-valve. Inclusief Apeks ‘heat zip’ kap en tas.

Meer over Fusion KVR1 met Aircore…

De Fusion KVR Aircore van Apeks is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelBHaztech      

Viking

De Viking HAZTECH is een nieuw lichtgewicht duikpak, gemaakt van een zeer sterk en slijtvast TPU materiaal. Ontwikkeld voor de brandweerduikteams en politieteams die ook in vervuild water moeten kunnen optreden. Het pak heeft een gladde buitenlaag zodat het eenvoudig is te reinigen.

Meer over Viking Haztech…


Prijscategorie druppelBHeavy Light      

Ursuit

ursuit-heavy-lightDe Ursuit Heavy Light Rescue is gemaakt van een zeer lichte stof die opgebouwd is uit drie lagen. Ondanks dat de stof licht is, is het pak enorm duurzaam! Verrassend genoeg wordt de duurzaamheid van het materiaal juist veroorzaakt door zijn lichtheid – de stof “ontsnapt” als het ware aan scherpe oppervlakken en dat minimaliseert slijtage ontstaan door wrijving.

Meer over Ursuit Heavy Light…


Prijscategorie druppelAIceberg Dry
Beuchat

Neopreen droogpak met ultieme prijs-/kwaliteitverhouding. Vervaardigd van Hyper Flex 6,5 mm neopreen met embossed stukken voor het waarborgen van de bewegingsvrijheid. Metalen YKK rugrits, neopreen nek- en polsseals vervaardigd van Elaskin Neopreen, losse neopreen kap met Air Esxcape System, Si-Tek ventielen, inflatorslang, opbergzak, onderhoudssetje, droogpakhanger.

Meer over Beuchat Iceberg Dry…


Prijscategorie druppelBLite      

Ursuit
ursuit-lite
De Ursuit Lite is gemaakt van zeer licht en ademend materiaal in vier lagen. Het pak is gemakkelijk aan te trekken en het droogt snel. De Ursuit Lite is het ideale droogpak voor warmwaterduiken.

Meer over Ursuit Lite…

De Ursuit Lite is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCMako
Otter

Neopreen duiken met alle voordelen van trilaminaat, het is echt mogelijk. Het 3mm pak is compressie-resistent. Door het telescopische systeem is het aan- en uittrekken van dit pak super eenvoudig geworden. Leverbaar met sokken en rock boots of laarzen. Ook verkrijgbaar op maat.

Meer over Otter Mako…


MSF 500 TB FLEX 

O’Three

Het 5 mm is gelamineerd met MSF (multi stretch fibre), één van de sterkste flexibele materialen op de markt. Een sterk pak waarbij niet is ingeleverd op het comfort. De 2,5 mm Flex-panden die vanaf de taille doorlopen tot aan de onderarm, geven je nog meer bewegingsvrijheid. De MSB 500 TB Flex isoleert uitermate goed – een traditioneel onderpak is dan ook niet nodig. Heren- en damesmaten.

Meer over O’Three MSF 500 TB Flex…

De O’Three MSF 500 is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelANautilus frontzip 

Typhoon

De Nautilus frontzip is gemaakt van Typhoons nieuwe TX6 materiaal, het resultaat van vele maanden ontwikkelen en testen door Typhoons test-team. Het lichtgewicht materiaal biedt een ongekende slijtvastheid zonder concessies te doen aan comfort of gewicht. Standaard met heavy duty latex nek- en polsseals en  neopreen sokken. De 2 grote pockets hebben dubbele compartimenten, interne D-ringen en bungees. Met YKK  kunststof rits vanwege het lagere gewicht en verbeterde flexibiliteit. Het pak weegt iets meer dan 3 kilo en is dus zeer geschikt voor op reis.

Meer over Typhoon Nautilus frontzip…


Prijscategorie druppelCOMS
Ocean Management System

Dit OMS droogpak is gemaakt door DUI! Dit droogpak combineert kwalitatief hoogwaardig materiaal en vakmanschap in een robuust ontwerp met DUIs bekende pasvorm. Het OMS droogpak bevat populaire eigenschappen, zoals DUIs ZipSeals, twee cargo pockets, Apeks ventielen, cordura kniebescherming en vaste neopreen boots.

Meer over het OMS droogpak…

De OMS is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCOOne
OMS

Dit OOne droogpak is gemaakt van zwart nylon trilaminaat met Cordura versteviging op knieën en schouders. Zelfstandig aan te trekken dankzij diagonale frontrits. De OMS siliconen pols-en halsseals zitten des te prettiger en zijn 10x elastischer en 5x sterker dan de latex variant. Flexibele naden, afgewerkt met urethaan coating. Met grote zakken op de benen, plasrits en Ultraflex-schoenen.

Meer over het OMS droogpak…

De OMS OOne is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCOTwo
OMS

Het OTwo droogpak is gemaakt van nylon trilaminaat en heeft Cordura inzetstukken. Zelfstandig aan te trekken dankzij diagonale frontrits. Nieuw 3-D ergonomisch model voor mouwen en pijpen voor maximaal comfort, ongekende bewegingsvrijheid en optimale flexibiliteit. Met nieuw OMS polsringensysteem en siliconen seals – seals zitten des te prettiger en zijn 10x elastischer en 5x sterker dan de latex variant. Flexibele naden, afgewerkt met urethaan coating. Met grote zakken op de benen, plasrits en Ultraflex-schoenen.

Meer over het OMS droogpak…

De OMS OTwo is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCOne Endurance
Ursuit

ursuit-one-enduranceHet Ursuit One Endurance droogpak is ontworpen voor duikers, die een robuuste pak willen voor intensief gebruik in koude omstandigheden met een stijlvol slank design.

Meer over de One Endurance van Ursuit…

De Ursuit One Endurance is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCOne Performance
Ursuit

ursuit-one-performanceDe Ursuit One Performance is gemaakt van trilaminaat materiaal – dat is licht, maar toch flexibel tijdens gebruik. Vanwege het materiaal is het een uitstekende keuze voor duiken in koud water.

Meer over de One Performance van Ursuit…

De Ursuit One Performance is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelAPort 10

O’Three

Een instapmodel-droogpak vol kwaliteit en handige kenmerken. De Port 10 is gemaakt van de beste materialen: 4,5 mm Armatex neopreen, en heeft drievoudig gelijmde en gestikte naden. Dit pak biedt warmte en flexibiliteit voor een ongelooflijk betaalbare prijs.

Meer info over O’Three Port 10…

Prijscategorie druppelBProbe
Procean

Het Probe droogpak is gemaakt van 4mm neopreen. Standaard is het pak uitgevoerd met latex polsmanchetten en neopreen neckseal, YKK droogrits en ritsbescherming met YKK rits. Het pak heeft neopreen sokken, 2 zakken, Kevlar kniestukken. Het pak wordt standaard geleverd met Si-tech ventielen, losse 5mm kap, droogpaktas, wax en slang. Dit pak kan naar je wensen en/of maten gemaakt worden. De standaardmaten uit voorraad leverbaar zijn  S, M, ML, L, XL, 2XL, 3XL

Meer over Procean Probe…


Prijscategorie druppelAQuantum Neo Air

Typhoon

De Quantum Neo Air is gemaakt van het lichtste neopreen op de markt. Het pak heeft een dikte van 2.5mm en een Armourtex buitenlaag. De nekseal en polsseals zijn gemaakt van zacht ‘glide-skin’ materiaal. Verder is de Quantum Neo Air voorzien van 2 pockets met ritsen, HD metalen rits en rubberen knie versterkingen. Compleet geleverd met Apeks ventielen, wax, kap, slang en tas. Leverbaar in een volledige maatserie. Meer over Typhoon Quantum Neo Air


Ri 1-100
O’Three

O’Three is er met vooruitstrevende processen en technologie in geslaagd een pak te ontwikkelen dat met recht van ‘compressed neoprene’ is gemaakt: 1 mm dik en dat gaat niet ten koste van de uitstekende warmte-isolatie. Het pak heeft een aanzienlijk lager drijfvermogen dat nauwelijks verandert naarmate je dieper komt.  Flexibeler en duurzamer dan ooit tevoren.

Meer over O’Three Ri 1-100…

Prijscategorie druppelBRi 2-100
O’Three

De Ri 2-100 is specifiek ontwikkeld voor technische duikers. Het ‘hyper compressed’ neopreen biedt uitermate goede bescherming en het drijfvermogen blijft nagenoeg gelijk ongeacht de diepte. Het neopreen is niet ‘crushed’ en isoleert dan ook goed. Aan de buitenzijde is het pak met hars geïmpregneerd zodat het buitengewoon sterk is en tegen een stootje kan.

Meer over O’Three Ri 2-100…

De O’Three Ri2-100 is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelBRS350 Cave
Rofos

De RS 350CAVE is Rofos’ meest veelzijdige trilaminaat droogpak. Gemaakt van een super lichte stof en  uitgerust voor grotduiken. Met symmetrische Cordura versterkingen op het hele bovenlichaam, ellebogen, voorarmen, voorkant van de benen, schouders, zitvlak, kruis, en harnas. Twee gaten op de borst maken het mogelijk in maximale comfort gebruik te maken van verwarmingskabels. Met een gewicht van 3 kg is dit model ideaal voor reizigers.

Meer over Rofos RS350 Cave…

Prijscategorie druppelBRS350 HD
Rofos

De RS350 HD is een trilaminaat droogpak gemaakt van een superlicht materiaal met Cordura verstevigingen. Met een gewicht van 3 kg is het pak ideaal voor reizigers. Met een prijs-/kwaliteitverhouding die snel een nieuwe standaard wordt in trilaminaat droogpakken

Meer over Rofos RS350 HD…

RS450 Cave
Rofos

De RS450 CAVE  is een trilaminaat droogpak ontworpen voor de zwaarste duikcondities en volledig uitgerust voor grotduikers. Volledig uitgevoerd in Ferguson met symmetrische kevlar versterkingen op het hele bovenlichaam, ellebogen, voorarmen, voorkant van de benen, schouders, zitvlak, kruis en harnas. Twee gaten op de borst maken het mogelijk in maximale comfort gebruik te maken van verwarmingskabels.

Meer over Rofos RS450 Cave…

RS450 K
Rofos

De RS 450K is een trilaminaat droogpak ontwikkeld voor duikers die een voorkeur hebben voor duurzaamheid in hun pak, geheel gemaakt van Ferguson trilaminaat met Cordura versterkingen. Dit pak is de eerste keuze van Rofos zelf.

Meer over Rofos RS450 K…


Prijscategorie druppelASeamaster
Typhoon

De vernieuwde Seamaster biedt een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Opgebouwd uit een titanium gevoerd neopreen van 5mm met gelijmde en blind gestikt naden. De naden zijn voorzien interne taping op de naden en externe taping op de laarzen. De snit is verbeterd om ze comfortabeler te maken en voorzien van versterking op de knieën en schouders. Geleverd met neopreen polsseals, latex nekseal en inclusief tas, kap, wax en slang. Het pak wordt geleverd in zowel heren en dames modellen en is verkrijgbaar in een volledige maat serie.

Meer over Typhoon Seamaster…


Prijscategorie druppelC
Softdura
Ursuit

 

ursuit-softduraDe Ursuit Softdura is een lichtere en meer flexibele versie van de traditionele Ursuit Cordura. Softdura FZ is een perfecte keuze als je ergonomische functies in een droogpak waardeert. Het materiaal is zeer geschikt voor duiken in koud water, omdat het een sterk isolerende werking heeft. De Ursuit Softdura is ook verkrijgbaar in oranje en militaire groen en zowel met rits aan de voorzijde als op de rug.

Meer over Softdura van Ursuit…

De Ursuit Softdura is verkrijgbaar bij:

NEW-bug_NIEUWSpectre back zip
Typhoon

 

De Spectre back zip is gemaakt van Typhoonss TX5 materiaal, dat is ontwikkeld in samenwerking met Typhoons  testteam. Het resultaat is een lichtgewicht, comfortabel en duurzaam pak geschikt voor zowel de Nederlandse wateren als voor op reis. Standaard met heavy duty latex nek- en polsseals en  neopreen sokken. De grote pocket op het rechterbeen heeft een dubbel compartiment, interne D-ring en een bungee. Met YKK  kunststof rits vanwege het lagere gewicht en verbeterde flexibiliteit.

Meer over Spectre back zip van Typhoon…

NEW-bug_NIEUWSpectre frontzip
Typhoon

 

De Spectre front zip is gemaakt van Typhoonss TX5 materiaal, dat is ontwikkeld in samenwerking met Typhoons  testteam. Het resultaat is een lichtgewicht, comfortabel en duurzaam pak geschikt voor zowel de Nederlandse wateren als voor op reis. Standaard met heavy duty latex nek- en polsseals en  neopreen sokken. De grote pocket op het rechterbeen heeft een dubbel compartiment, interne D-ring en een bungee. Met YKK  kunststof rits vanwege het lagere gewicht en verbeterde flexibiliteit.

Meer over Spectre front zip van Typhoon…

Prijscategorie druppelASUBSEA 1
Subsea Products

Een droogpak op maat, made in Holland! Gemaakt van 5 mm compressed neopreen. Met rubber gevulkaniseerde laarzen van neopreen. Te gebruiken met dunne of zelfs geen onderkleding. Speciaal voor sportduikers.

Meer over Subsea 1…

Prijscategorie druppelB

SUBSEA 2
Subsea Products

Een droogpak op maat, made in Holland! Gemaakt van 5 mm compressed neopreen. Met rubber gevulkaniseerde laarzen van neopreen. Te gebruiken met dunne of zelfs geen onderkleding. Het pak is voorzien van 3 zakken. Geschikt voor sport- en beroepsduiken.

Meer over Subsea 2…

Prijscategorie druppelATechnical 
Procean

Het Technical droogpak is gemaakt van large diamand Trilaminaat. Standaard is het pak uitgevoerd met latex manchetten, YKK droogrits en ritsbescherming met YKK rits. Het pak heeft een telescopisch torso, heavy duty schoenen, 2 zakken, dubbele kniestukken. Het pak wordt standaard geleverd met Si-tech ventielen, losse 5mm kap, droogpaktas, wax en slang. Dit pak kan naar je wensen en/of maten gemaakt worden. De standaardmaten uit voorraad leverbaar zijn  S, M, ML, L, XL, 2XL, 3XL

Meer over Procean Technical…

Prijscategorie druppelBTechnical Cave Light
Procean

Het Cave light droogpak is gemaakt van lichte Nylon Trilaminaat. Standaard is het pak uitgevoerd met latex manchetten, YKK droogrits en ritsbescherming met YKK rits. Het pak heeft een telescopisch torso, heavy duty schoenen, 2 zakken, dubbele kniestukken. Het pak wordt standaard geleverd met Si-tech ventielen, losse 7mm kap, droogpaktas, wax en slang. Dit pak kan naar je wensen en/of maten gemaakt worden. De standaardmaten uit voorraad leverbaar zijn  S, M, ML, L, XL, 2XL, 3XL.

Meer over Procean Technical Cave Light…

Prijscategorie druppelBTechnical Cave Kevlar
Procean

Het Cave Kevlar droogpak is gemaakt van Kevlar Trilaminaat. Standaard is het pak uitgevoerd met latex manchetten, YKK droogrits en ritsbescherming met YKK rits. Het pak heeft een telescopisch torso, heavy duty schoenen, 2 zakken, dubbele kniestukken. Het pak wordt standaard geleverd met Si-tech ventielen, losse 7mm kap, droogpaktas, wax en slang. Dit pak kan naar je wensen en/of maten gemaakt worden. De standaardmaten uit voorraad leverbaar zijn  S, M, ML, L, XL, 2XL, 3XL.

Meer over Procean Technical Cave Kevlar…


Prijscategorie druppelCTLS 350 Extreme Select

DUI

Of je een technical diver bent die een nieuwe grot in kaart brengt of een recreatieve duiker die de lokale duikstek verkent, de super-lichtgewicht, sneldrogende en perfect passende TLS350 Extreme kom je op plaatsen waar niemand voor je ooit is geweest. Voorzien van gepatenteerde ZipSeals, optioneel in Siliconen. Kleur- en materiaalkeuze voor de overlay, luxe pockets, RockBoots of Turbo Soles. Standaardmaten (15 Heren en 18 Dames) en maatwerk met een snit naar keuze: slim fit, regular of loose fit.

Meer over DUI TLS 350…

De DUI TLS 350 Extreme Select is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelCTrilam Commercial HD Pro Dry
Bare
bare-trilam-commercial-hd-pro-dryDit pak is ontworpen voor de echte rauwdouwers en daarom voorzien van extra lange Kevlar kniestukken en Kevlar stukken op ellebogen en schouders. Deze extra bescherming in combinatie met het extreem duurzame, CORDURA® trilaminaat, zorgt dat dit pak uitermate geschikt is voor zware omstandigheden. Het is dus ook niet gek dat dit Bare droogpak o.a. gebruikt wordt door beroepsduikers en brandweerduikers.

Meer over Bare Trilam Commercial HD Pro Dry…

Prijscategorie druppelCTrilam HDC Expedition Tech Dry
Bare

Bares meest duurzame droogpak ooit, de Bare HDC Expedition Tech Dry is voor de technische/grotduikers of de serieuze recreatieve duiker die een uitzonderlijk robuust, technisch pak nodig heeft. Het pak is over het gehele lichaam voorzien van CORDURA® materiaal en op de boven- en onderarmen met RipStop versterkt. De schouders, het kruis/zitvlak en de kniestukken zijn voorzien van Keprotec® (gemaakt met Kevlar™). Slimfit “cave cut” design verbetert sterk de waterdynamiek.

Meer over Bare HDC Expedition Tech Dry…

De Trilam HDC Expedition Tech Dry van Bare is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelCTrilam HDC Tech Dry
Bare

Bares meest duurzame droogpak ooit, de Bare HDC Tech Dry is voor de serieuze recreatieve duiker die een uitzonderlijk robuust, technisch pak nodig heeft. Het pak is over het gehele lichaam voorzien van CORDURA® materiaal en op de onderarmen met RipStop versterkt. De schouders, het kruis/zitvlak en de kniestukken  zijn voorzien van Keprotec® (gemaakt met Kevlar™).

Meer over Bare HDC Tech Dry…

De Trilam HDC Tech Dry van Bare is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelBTrilam Poly Tech Dry 

Bare

Gemaakt van ons exclusief ontwikkeld Polyester/Butyl/Polyester trilaminaat biedt dit met crotch strap uitgevoerde pak verbeterde flexibiliteit ten opzichte van bestaande trilaminaat pakken. Ook opgenomen in dit front entry pak is een TIZIP Masterseal droogpakrits die zorgt voor een superieure flexibiliteit ten opzichte van de traditionele droogpakritsen.

Meer over Bare Trilam Poly Tech Dry…


Prijscategorie druppelBTrilam Poly Pro Dry 

Bare

bare_d6_pro_dryGemaakt van ons exclusief ontwikkelde Polyester/Butyl/Polyester trilaminaat biedt dit met crotch strap uitgevoerde pak verbeterde flexibiliteit ten opzichte van bestaande trilaminaat pakken. Het pak is voorzien van een YKK Frontzipper droogpakrits die zorgt voor een superieure flexibiliteit ten opzichte van de traditionele droogpakritsen.

Meer over Trilam Poly Pro Dry van Bare…

Prijscategorie druppelAWarmDry
Seac Sub

De SEAC Warm Dry is een “Hi Density 4-mm neopreen” droogpak in 5 dames- en, nieuw voor dit seizoen, maar liefst 10 herenmaten. Een zeer prettig en comfortabel droogpak ontwikkeld voor de recreatie-duiker maar ook de “veeleisende” technische-duiker. De goede snit zorgt voor een optimale pasvorm. Het pak heeft semi-rigid boots en is volledig binnenste-buiten te keren, praktisch voor het ventileren. De Cordura 1000-steekzak heeft elastische banden zodat je de ruimte, indien nodig, kan vergroten. High-resistance materialen voor bescherming op schouders, ellebogen, knieën en zitvlak. Met tas, cap, slang en bretels.

Meer over Seac Sub Warmdry…


Prijscategorie druppelCWX300
Blackpearl

De WX300 (wreck extreme) zijn trilaminaat top droogpakken voor de veeleisende technische duiker met extra cordura versterkingen. Het is een uitterst soepel en sterk pak dat steeds voorzien is van 2 pockets op de dijen met (expandable zonder meerprijs).  Neckseal is latex of neoprene. Si-tech verwisselbare siliconen seal als optie.  Neoprene sokken en  latex polsseals.  Ook kan gekozen worden voor het Black pearl pols seal ringsysteem dat toelaat zowel latex, siliconen of drooghandschoenen te monteren (niet merkgebonden).

Meer over Black Pearl WX300…

 

Prijscategorie druppelBXCS2 Pro Dry 
Bare

De  Bare XCS2 Pro dry is uitgevoerd met YKK Aquaseal rugrits en PROTEKT bescherming op schouders, onderarmen  en ellebogen en is gemaakt van hyper-compressed  FULL STRETCH neopreen. Hyper compressed om de samendrukbaarheid van het neopreen te minimaliseren, Full Stretch voor volledige bewegingsvrijheid.  Vanaf nu ben je onder water niet meer bezig met je droogpak maar kun je volledig genieten van je mooiste duik!

Meer over Bare XCS2 Pro Dry…

 

Prijscategorie druppelBXCS2 Tech Dry   
Bare

De  Bare XCS2 Tech dry is uitgevoerd met YKK Aquaseal frontrits en PROTEKT bescherming op schouders, onderarmen  en ellebogen en gemaakt van hyper-compressed  FULL STRETCH neopreen. Hyper compressed om de samendrukbaarheid van het neopreen te minimaliseren, Full Stretch voor volledige bewegingsvrijheid. Vanaf nu ben je onder water niet meer bezig met je droogpak maar kun je volledig genieten van je mooiste duik!

Meer over Bare XCS2 Tech Dry…

Prijscategorie druppelCX-Mission
Bare

Droogpakken 2016Bij het ontwikkelen van dit innovatieve droogpak heeft Bare nauw samengewerkt met een team grot- en technisch duikers van wereldformaat. Bare heeft tijdens het ontwerpen gebruikgemaakt van de technisch meest geavanceerde materialen en constructiemethoden. Het resultaat? Een slechts 3.4 kg wegend droogpak met ultieme pasvorm, waarin ieder detail de specifieke behoefte van droogpakduikers verwerkt. De Bare X-Mission! De Bare X-mission is nu ook verkrijgbaar in damesmaten.

Meer over de Bare X-Mission…

De X-Mission van Bare is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelCXR Kevlar
Mares

Breid uw uitrusting uit met het nieuwe, superlichte, ademende en haast onverwoestbare Mares XR kevlar droogpak. Deze uitvoering biedt optimale flexibiliteit en is licht van gewicht (<2,8 kg), met Kevlar-versteviging op schouders, knieën en op het zitvlak. Verstelbare elastische bretels en verstelbaar trekkoord op onderrug en kruisband. 2 waterafvoerende zakken met 4 compartimenten, met rits of velcro en met diverse elastieken aan de binnenzijde. Verkrijgbaar met latex of silicone seals.

Meer over de Mares XR Kevlar…

De Mares XR Kevlar is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelANEW-bug_NIEUWXR3 Neoprene Latex
Mares

Het neopreen droogpak XR3 is het instapmodel van de XR-lijn met een neopreen nekseal en latex polsseals, grafietbescherming op de knieën, schouders en zitvlak, en biedt een grote flexibiliteit.

Meer over Mares XR3 Latex…

NEW-bug_NIEUWYukon II
DUI

Comfort, flexibiliteit en duurzaamheid, dat is typerend voor het Yukon droogpak. Gemaakt van TLS trilaminaat (nylon/butyl /polyester) op basis van Freedom Form ™ technologie – flexibiliteit en bewegingsvrijheid zijn gegarandeerd! Met Ultraflex-schoenen met klittenband, zakken op de benen, YKK kunststof frontrits, bretels en kruisband. Verkrijgbaar in heren- en damesmodellen én op maat.

Meer over DUI Yukon II..

De Yukon II van DUI is verkrijgbaar bij:

Dit bericht delen

Linda Ferwerda
Linda Ferwerda

Oprichter en maker van DuikeninBeeld met een passie voor duiken en schrijven. Waarom werken aan DuikeninBeeld zo leuk is? Omdat het voor én door duikers is!

1 reactie

  1. Fijn overzicht. Bedankt!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten